Ønsker du å bli medlem i Norsk Forening for Maritim Medisin?

- en forening for alle som er interessert i maritim medisin

Medlemskap koster kr 500 pr år eller kr 7500 for livsvarig medlemsskap.  Medlemsskapet inkluderer bl.a. vårt nyhetsbrev - DoCumentum Navale - og abonnement på det eneste internasjonale engelsksproglige tidsskrift i faget - International Maritime Health. 

Medlemsskap tegnes ved å sende en epost til president i foreningen, Agnar Tveten på epost  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Oppgi navn, epostadresse (helst en som ikke endres ofte) og mobiltelefon. 

En gave til deg selv eller andre?

Kaffekrus fra Figgjo med foreningens våpen på forsiden og tekst på baksiden. Kan stables. Kr 100 pr stykk. Tilbud kr 450 for 6. Mansjettknapper og slipsnål med foreningens våpen som tidligere til kr 250 per sett. Porto og forpakning er inkludert. Beløpet betales til konto 5216 05 07594. Husk å merke innbetalingen med navn, adresse og hva betalingen gjelder. Send samtidig en en epost til til president i foreningen, Agnar Tveten på epost  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Medlemslogin